Στις 5 Γενάρη τα σπουδαία για τον ΟΦΗ

Στις 5 Ιανουαρίου ορίστηκε η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ, στην οποία αναμένεται να κριθεί το μέλλον της ομάδας σε επίπεδο ιδιοκτησίας.

Η παραίτηση του Μάνθου Πουλινάκη από τον προεδρικό θώκο, προκειμένου, όπως τόνισε ο ίδιος, να διευκολυνθεί η διαδικασία μετάβασης της ΠΑΕ στους υποψήφιους Ιταλούς επενδυτές, και ο διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος των Ιταλών, έχουν μονοπωλήσει το ρεπορτάζ του κρητικούς συλλόγου.

Στις 5 του νέου έτους, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις των υποψήφιων επενδυτών, οι οποίοι βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία και συνεργασία με τον προσωρινό πρόεδρο της ΠΑΕ, Ανδρέα Μανουσάκη και τον Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος μεσολάβησε, προκειμένου να φέρει σε επαφή με τον Όμιλο τους συμπατριώτες του επενδυτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πληρεξούσιος δικηγόρος των Ιταλών έχει ήδη στη διάθεσή του το ένα εκατομμύριο που αναμένεται να επενδυθεί σε πρώτη φάση. Τα χρήματα θα «ξεκλειδώσουν» εφόσον επιτευχθεί συμφωνία και προχωρήσει επισήμως η διαδικασία μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα