Στον αέρα και τα Play Off!

Το μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται κανονικά και με το νόμο. Ο Σταύρος Κοντονής ανέβαλλε τον τελικό για δέκα τουλάχιστον μέρες, που σημαίνει ότι υποχρεωτικά θα διεξαχθεί μετά το τέλος των Play Off ή ενδιάμεσα, αν αναβληθεί κάποια αγωνιστική.

Προφανώς και οι προετοιμασίες των ομάδων πάνε περίπατο. Στον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έδινε άδεια στους παίκτες του το Σάββατο το βράδυ και θα ανανέωνε το ραντεβού για όποτε έκρινε ο ίδιος ότι θα ήταν απαραίτητο, βάση της ημερομηνίας έναρξης των υποχρεώσεων της ομάδας του στο Champions League. Τώρα θα πρέπει να προπονεί τους παίκτες του για ένα μήνα μέχρι να ολοκληρωθούν τα Play off για να γίνει ο τελικός. Θα κάνουν διακοπές οι παίκτες του Ολυμπιακού; Βασικά, θα γίνει τελικός;

Ο δε Στέλιος Μανωλάς είναι υποχρεωμένος να ηρεμήσει τα σμπαραλιασμένα νεύρα των παικτών της ΑΕΚ που για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες τρώνε την ψυχρολουσία της αναβολής. Πρώτα ο ημιτελικός, τώρα ο τελικός. Πως θα προετοιμάσει την ομάδα; Πως θα πείσει τους Βάργκας, Ντίντακ και Μπαρμπόσα να μείνουν προσηλωμένοι που ήδη σκέφτονται ότι στην Ελλάδα ίσως και να αδικούνται με τις αστείες διοργανώσεις με τις οποίες έχουν μπλέξει.

Η δε διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, η Super League γιατί να δεχθεί τυχόν νέα μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης των Play Off; Υπάρχουν  τηλεοπτικές ρήτρες με τη NOVA κι αν τυχόν οδηγεί η διοργάνωση σε πρόωση λήξη, τότε θα σημάνει καταστροφή για την Λίγκα, άρα και για τις ομάδες, που θα πληρώσουν τη νύφη. Στη Super League ήδη ανησυχούν πως αν κάνουν το λάθος και δεχθούν τυχόν μετάθεση ημερομηνιών, μπορεί και να την πατήσουν!

Ο κύριος Κοντονής είπε πως τελικός δεν γίνεται πριν από τις 16 Μάη. Στις 11 αρχίζουν τα Play Off και λήγουν 29 του μήνα. Άρα ο τελικός αν διεξαχθεί, θα πρέπει να γίνει αρχές Ιουνίου. Θα δεχθεί ο Ολυμπιακός αυτή την ημερομηνία; Δέχεται η ΑΕΚ να πάει τόσο πίσω με ρίσκο να έχει χάσει παίκτες από τραυματισμούς στα Play Off. Και τελικά, θα διεξαχθεί με ξένους διαιτητές;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα