«Στον αέρα» οι συνομιλίες του Ζωγράφου!

Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο σημειώθηκε την Τρίτη (16/12), καθώς ο Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, έδωσε εντολή να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο του Χριστόφορου Ζωγράφου, προκειμένου να αποκαλυφθούν οι συνομιλίες που είχε το μέλος της ΚΕΔ!

Ο ξυλοδαρμός του πρώην διαιτητή και νυν στελέχους της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, αποτέλεσε την αφορμή προκειμένου να ανοίξει ο Ασκός του Αιόλου και να ενεργοποιηθούν οι δικαστικές αρχές, επισπεύδοντας τις διαδικασίες, οι οποίες έμοιαζαν να έχουν «παγώσει» τους τελευταίος μήνες.

Η περίπτωση του Ζωγράφου αντιμετωπίζεται ως ξεχωριστή ιστορία, ωστόσο οι εισαγγελείς διερευνούν τη σύνδεσή της με την υπόθεση σύστασης εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, ο αντιεισαγγελέας Εφετών Αθηνών, Παναγιώτης Πούλιος μετέθεσε για το 2015 την εξέταση της υπόθεσης των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η οποία γνωστοποιήθηκε το 2011. Στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν 164 κατηγορούμενοι, ενώ παραγράφηκαν, λόγω της καθυστέρησης, τα πλημμελήματα του 2008 και 2009!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα