Στον αέρα ο Άρης, αγωνία στον κόσμο!

 

Πέρσι ο Άρης προσπάθησε να κερδίσει εις βάρος συλλόγων που δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν συμμετοχή στη Football League, ένα εισιτήριο για τη δεύτερη κατηγορία της χώρας (έχοντας τερματίσει δεύτερος στον όμιλό του), αλλά δεν τα κατάφερε. Φέτος, όμως, πρώτευσε και βάση βαθμολογία είναι ήδη στη Football League.

Έλα που στην Ελλάδα, όμως, τα πράγματα είναι μπερδεμένα τα τελευταία χρόνια. Όλοι γνωρίζουμε πως οι ΠΑΕ πρέπει να είναι εγγυημένα «καθαρές»  και στην περίπτωση του Άρη Θεσσαλονίκης υπάρχει φόβος ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση (παρά το ότι ο σύλλογος βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στις ερασιτεχνικές κατηγορίες).

Εκείνος που δεσμεύεται ότι ο Άρης θα μετάσχει κανονικά στο επόμενο πρωτάθλημα της Football League, είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση για να ηρεμήσει τον κόσμο:

«Ως Επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ θέλω να δηλώσω ότι έχω ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή. Ζητώ από τους φίλους του ΑΡΗ να κλείσουν τα αφτιά τους το επόμενο διάστημα και να μην παρασύρονται από δηλώσεις και σχόλια που αφορούν στην εκκαθάριση και στη σύσταση της νέας ΠΑΕ. Έγιναν και γίνονται όλες οι απαραίτητες κινήσεις και θα μιλήσω δημόσια όταν πρέπει. Μέχρι τότε καλώ τον κόσμο του ΑΡΗ να αγνοεί οτιδήποτε άλλο λέγεται. Το επαναλαμβάνω για τρίτη και τελευταία φορά. Ο ΑΡΗΣ του χρόνου θα παίξει κανονικά στη Football League».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα