Στον αέρα τα δικαιώματα του Κυπέλλου

Εκδικάστηκαν το πρωί της Τρίτης, 13/10, από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η NOVA κατά της ΕΠΟ και με τα οποία ζητά να τηρηθούν οι αποφάσεις της τακτικής δικαιοσύνης που σε πρώτο και δεύτερο βαθμό έκριναν άκυρο και παράνομο τον  διαγωνισμό για την περίοδο 2013-6, μέσω του οποίου δόθηκαν τα δικαιώματα στον OTETV.

Η απόφαση αναμένεται σε περίπου δύο εβδομάδες, όταν και θα ξεκινά η  φάση των ομίλων του Κυπέλλου και άγνωστο είναι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ποιο κανάλι θα δείξει τους αγώνες του θεσμού (για την ώρα τα δικαιώματα εξακολουθεί να τα έχει ο OTE TV).

Μέχρι την Παρασκευή οι αντιμαχόμενες πλευρές -ΕΠΟ και NOVA- μπορούν να καταθέσουν υπομνήματα, ενώ στην εκδίκαση ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ υποστήριξε ότι η Ομοσπονδία ζημιώνεται οικονομικά κάνοντας λόγο για την έλλειψη εγγυητικής επιστολής εκ μέρους της NOVA.

Η πλευρά του συνδρομητικού που εκπροσωπήθηκε από τον διευθυντή επικοινωνίας, Γρηγόρη Κατσογιάννη ισχυρίστηκε ότι θα έπρεπε να διεξαχθεί νέος διαγωνισμός ελέω και των δικαστικών αποφάσεων που κήρυξαν άκυρη και παράνομη την τρέχουσα σύμβαση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα