Στον… Αμπράμοβιτς η Άρσεναλ για τον Πέτρ Τσεχ!

Δεν κατάφερε να βρει σημείο επαφής με τον Ζοσέ Μουρίνιο, με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στον Ρομάν Αμπράμοβιτς, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια.

Αναφερόμαστε στον μάνατζερ της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος θέλει να πάρει στην ομάδα του τον Τσέχο γκολκίπερ, Πετρ Τσεχ, ο οποίος παραχωρείται από την Τσέλσι.

Η σχέση του Αλσατού με τον μάνατζερ των Λονδρέζων βρίσκονται στο χειρότερο δυνατό σημείο, καθώς όποτε συναντιούνται, μόνο… ξύλο δεν παίζουν! Ο Βενγκέρ εκδήλωσε επισήμως το ενδιαφέρον του για τον Τσεχ, για να «εισπράξει» αρνητική απάντηση από τον Πορτογάλο, με το αιτιολογικό ότι δεν παραχωρείται σε ανταγωνιστική ομάδα.

Ως εκ τούτου, ο Βενγκέρ αποφάσισε να απευθυνθεί στον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, στον οποίο έθεσε το θέμα, καθώς και την επιθυμία του Τσέχου τερματοφύλακα να παραμείνει για οικογενειακούς λόγους στο Λονδίνο. Τον τελευταία λόγο λοιπόν, θα τον έχει ο Ρώσος μεγιστάνας.

Είναι δυνατόν με αυτόν τον πλάγιο τρόπο, ο Βενγκέρ να προκαλέσει ρήγμα στις σχέσεις του Μουρίνιο με τον Αμπράμοβιτς; Για να δούμε…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα