Στον βυθό της θάλασσας βρέθηκε το κεφάλι της δημοσιογράφου που είχε δολοφονηθεί μέσα σε υποβρύχιο

Μακάβριο εύρημα στο θρίλερ με τη δολοφονία της Σουηδής δημοσιογράφου στη Δανία. Το κεφάλι της άτυχης γυναίκας., την οποία είχαν σκοτώσει μέσα σε υποβρύχιο, βρέθηκε στον βυθό της θάλασσας μέσα σε πλαστική σακούλα και με βαριά μεταλλικά αντικείμενα. Θυμίζουμε ότι το ακέφαλο πτώμα της Κιμ Βαλ είχε βρεθεί την 21η Αυγούστου

Ο πολυεκατομμυριούχος εφευρέτης Πέτερ Μάντσεν ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία, υποστήριξε ότι η δημοσιογράφος σκοτώθηκε έπειτα από ατύχημα, όταν η καταπακτή του υποβρυχίου την χτύπησε στο κεφάλι και ότι έριξε το άψυχο σώμα της στη θάλασσα.

Οι Αρχές ωστόσο ανακοίνωσαν ότι στο κορμί της Κιμ Βαλ εντοπίστηκαν 15 μαχαιριές. Τα χέρια της νεκρής δημοσιογράφου δεν έχουν βρεθεί ακόμα.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Τον περασμένο Αύγουστο η Κιμ Βαλ και ο Πέτερ Μάντσεν επιβιβάστηκαν στο ιδιωτικό υποβρύχιο του τελευταίου. Λίγες ώρες μετά ξεκίνησε το μυστήριο που εξελίχθη σε θρίλερ.
Ο «Ναυτίλος», το ιδιωτικό υποβρύχιο, βρέθηκε βυθισμένος και η δημοσιογράφος χαρακτηρίσθηκε αγνοουμένη.

Ο Πέτερ Μάντσεν ισχυρίστηκε οι η δημοσιογράφος χτύπησε στην καταπακτή του υποβρυχίου και ότι έρριψε το πτώμα της στη θάλασσα.

Λίγες ημέρες μετά οι αρχές ανακοίνωσαν ότι ο «Ναυτίλος» είχε βυθισθεί σκοπίμως, ενώ όταν βρέθηκε το ακέφαλο πτώμα της άτυχης δημοσιογράφου, ο Δανός πολυεκατομμυριούχος συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα