Στον «πάγο» Γκινγκάμπ και Μάλμε!

Το ενδιαφέρον των ελληνικών ομάδων, τουλάχιστον σε βαθμολογικό επίπεδο, εστιάζεται στους ομίλους του Ολυμπιακού, στο Champions League, και του ΠΑΟΚ, στο Europa League, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού και του Αστέρα Τρίπολης.

Στο Champions League, η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Μάλμε, είναι… καταδικασμένη σε αγωνιστική απραξία, καθώς το πρωτάθλημα στη Σουηδία έχει διακοπεί για τη χειμερινή περίοδο. Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε με σκορ 2-0 τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, με τα γκολ των Νιγκέθ Σαούλ και Αρντά Τουράν, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια εκτός γηπέδου, με συνέπεια το θάνατο ενός οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας! Η Γιουβέντους, στο τοπικό ντέρμπι με την Τορίνο, επικράτησε με σκορ 2-1, με γκολ των Βιδάλ και Πίρλο, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στον όμιλο του Αστέρα Τρίπολης, στο Europa League, η προσεχής αντίπαλος των Αρκάδων, Παρτιζάν, απέσπασε ισοπαλία, με σκορ 1-1, από τη Νόβι Παζάρ, με γκολ του Λάζοβιτς. Η Τότεναμ πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Έβερτον, με σκορ 2-1, με τα τέρματα των Έρικσεν και Σολδάδο. Η Μπεσίκτας αγωνίζεται αργά το βράδυ της Δευτέρας (1/12).

Στον όμιλο του Παναθηναϊκού, η αντίπαλος των «πράσινων», Εστορίλ, παίζει το βράδυ της Δευτέρας (1/12) με την Πάκος Φερέιρα, ενώ η αναμέτρηση της PSV Αϊντχόβεν με τη Φέγενορντ αναβλήθηκε. Η Ντιναμό Μόσχας αναδείχθηκε ισόπαλη, με σκορ 1-1, με αντίπαλο τη Ρουμπίν Καζάν, εκτός έδρας.

Στο γκρουπ του ΠΑΟΚ, η αντίπαλος του «Δικέφαλου του Βορρά», Γκινγκάμπ, παραδόθηκε στις διαθέσεις της Εβιάν και συνέχισε την κατρακύλα της στο πρωτάθλημα. Η Ντιναμό Μινσκ έχασε στην έδρα της με σκορ 2-0, ενώ η Φιορεντίνα διέσυρε με 4-0, εκτός έδρας, την Κάλιαρι, με γκολ των Φερνάντες Ματίας (2), Μάριο Γκόμεζ και Κουαδράδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα