Στον τελικό του X-Factor Ανδρέας, Ίαν, Stereo Soul

Mετά από έναν εντυπωσιακό σε επιδόσεις ημιτελικό, το X-Factor ανανεώνει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για την Παρασκευή 8 Ιουλίου στον μεγάλο τελικό του show, όπου θα αναδειχθεί και ο μεγάλος νικητής.

Εκεί, θα δώσουν το παρών για να διαγωνιστούν ο Ίαν, ο Ανδρέας και οι Stereo Soul, μετά την αποχώρηση της Τάνιας Μπρεάζου το βράδυ της Παρασκευής. Η συμμετέχουσα από την ομάδα της Τάμτα αποχώρησε μετά από ισοβαθμία με τους Stereo Soul και αφού την είχαν ψηφίσει για παραμονή η αρχηγός της ομάδας της και ο Γιώργος Θεοφάνους. Έτσι, ο κόσμος ήταν αυτός που ουσιαστικά έκρινε ποιος θα συνεχίσει στο μουσικό show.

Aυτός είναι που θα έχει και τον τελευταίο λόγο μετά από 9 live που οι κριτές του X-Factor ψήφιζαν για την παραμονή των παικτών.
Στο μεταξύ, ένταση υπήρξε ανάμεσα στην Πέγκυ Ζήνα και τον Γιώργο Θεοφάνους, μετά την ερμηνεία του Αντρέα Λέοντα ο οποίος ερμήνευσε ως πρώτο τραγούδι για τον ημιτελικό τη «Ρόζα» του Δημήτρη Μητροπάνου.

Η τραγουδίστρια ενοχλήθηκε ιδιαίτερα, και «τα έβαλε» με τον Γιώργο Θεοφάνους που επέλεξε αυτό το κομμάτι.

«Δεν έχω να πω τίποτα κακό για τον Ανδρέα Λέοντα σήμερα γιατί θεωρώ ότι δεν ευθύνεται για τίποτα κακό. Το τραγούδι αυτό, που είναι τραγούδι ύμνος λέει σε κάποιο στίχο του “πως η ανάγκη γίνεται ιστορία, πως η ιστορία γίνεται σιωπή”. Αυτή τη σιωπή υπάρχουν κάποιες φορές που πρέπει να τη σεβόμαστε και όχι να τη διαταράσσουμε. Γιώργο μου πιστεύω ότι ήταν πολύ λάθος επιλογή αυτό το τραγούδι. Αντρέα μου, θα έρθει η στιγμή που θα μεγαλώσεις και θα μπορέσεις να στηρίξεις αυτά τα τραγούδια» είπε μεταξύ άλλων η Πέγκυ Ζήνα.

“Θεωρώ ότι δεν πρέπει να αγγίζονται αυτά”, συμπλήρωσε εκνευρισμένη όταν τη ρώτησε ο Σάκης Ρουβάς αν της άρεσε ή όχι η ερμηνεία για να πάρει την απάντηση του Γιώργου Θεοφάνους: «Είναι άδικο να βάζουμε ταμπέλες στα νέα παιδιά”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα