«Θέλω να μείνω, αλλά δεν έχω αποφασίσει…»

Στη μεγάλη κατηγορία των… αναποφάσιστων προσθέστε και το όνομα του Γκόρντον Σίλντενφελντ! Μην φανταστείτε πως ο Κροάτης αμυντικός του Παναθηναϊκού απέκτησε δικαίωμα ψήφου ενόψει των εκλογών στην Ελλάδα!

Κάθε άλλο. Ο έμπειρος αμυντικός δεν έχει αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι στην καριέρα του. Σε δηλώσεις του, υποστήριξε πως το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και λόγω ηλικίας, καλείται να λάβει μία πολύ σοβαρή απόφαση για το μέλλον του. Όπως φαίνεται, δεν έχει πειστεί με όσα βιώνει στον Παναθηναϊκό, παρότι ο ίδιος πίεσε το καλοκαίρι να παραμείνει στην ομάδα της Αθήνας. Ωστόσο, σκοπεύει να συγκεντρώσει τις προτάσεις που θα έχει και να αποφασίσει για το μέλλον του. Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής Κροάτης:

«Δεν μπορώ να το απαντήσω. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις για να φύγω, αλλά έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Πρέπει, βέβαια, κάποια στιγμή να σκεφθώ και το μέλλον μου, γιατί σε πέντε μήνες μένω ελεύθερος και έχω να πάρω μια σημαντική απόφαση. Θα ήθελα να μείνω και μετά το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, αλλά πρέπει να μιλήσουμε με την ομάδα για να δούμε τι θα γίνει.

Κόντρα στον Εργοτέλη αρχίσαμε το παιχνίδι πολύ καλά και σχεδόν σε κάθε ευκαιρία που κάναμε σκοράραμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί μέχρι τώρα κάναμε σε όλα τα παιχνίδια αρκετές ευκαιρίες, αλλά δυσκολευόμασταν να τις κάνουμε γκολ. Χαίρομαι για την εμφάνιση που κάναμε, γιατί πιστεύω ότι κάνουμε χαρούμενους και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Πάντα είναι ωραίο να βλέπεις την ομάδα σου να κερδίζει 5-0. Ελπίζω να συνεχίσουμε ανάλογα.

Όλες οι ομάδες στην Ελλάδα περνάνε δύσκολα όταν παίζουν στη Λεωφόρο. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας. Έχουμε την ποιότητα για να το καταφέρουμε και να μειώσουμε την απόσταση από την κορυφή. Οφείλουμε να το κάνουμε αν θέλουμε να κερδίσουμε και φέτος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα