Στους ισχυρούς του Europa ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχασε στο… παρά πέντε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, ωστόσο η ζωή στην… Ευρώπη συνεχίζεται για τους «ερυθρόλευκους», καθώς τη Δευτέρα (14/12) θα μπουν στην κληρωτίδα για τη φάση των «32» του Europa League και δη ως ισχυροί.

Η ομάδα του Πειραιά έχει τη δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των τρίτων των ομίλων του Champions League, οπότε θα βρίσκεται στους ισχυρούς της κλήρωσης. Αυτό σημαίνει πως αντίπαλός τους στους «32» θα είναι είτε μια από τις τέσσερις τρίτες ομάδες της διοργάνωσης με τη μικρότερη βαθμολογία, είτε μια από τις δεύτερες των ομίλων του Europa League.

Ο Ολυμπιακός αποφεύγει τις Πόρτο (10β.), Μαν. Γιουνάιτεντ (8β.) και Μπάγερ Λεβερκούζεν (6β.), αλλά πιθανές του αντίπαλοι είναι οι Βαλένθια (6β.), Σεβίλλη (6β.), Γαλατασαράι (5β.) και Σαχτάρ Ντόνετσκ (4β.).

Σε κάθε περίπτωση, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Ευρώπη και τη Δευτέρα θα γνωρίσουν ποιος θα είναι ο αντίπαλός τους, έχοντας μπροστά τους ικανό διάστημα μέχρι τον Φλεβάρη (18 και 25), προκειμένου να προετοιμαστούν σε όλα τα επίπεδα και να επιδιώξουν μία καλή πορεία. Μίνιμουμ στόχος της διοίκησης είναι η πρόκριση στους «16».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα