Στους «κόκκινους διάβολους» το «El Clasico» της Αγγλίας!

Μεγάλη νίκη με σκορ 2-1 πέτυχε μέσα στο Λίβερπουλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είχε έναν… Ισπανό πρωταγωνιστή με το μέρος της και έναν ανέλπιστο «σύμμαχο» από την άλλη πλευρά!

Οι ποδοσφαιριστές του Λουίς Φαν Γκάαλ μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο μόλις στο 14’ ανέλαβαν το προβάδισμα στο σκορ, με τον Χουάν Μάτα! Η είσοδος του Στίβεν Τζέραρντ στην επανάληψη έμελλε να αλλάξει τις ισορροπίες στον αγωνιστικό χώρο, αλλά όχι με τον τρόπου που φανταζόταν ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς. Ο διεθνής Άγγλος μπήκε για να ανατρέψει το αποτέλεσμα εις βάρος της ομάδας του, αλλά δεν… πρόλαβε, καθώς αποβλήθηκε πριν καν κλείσει ένα λεπτό στο γήπεδο!

Ο Χουάν Μάτα δεν σκόπευε να αφήσει τη… δόξα στον σπουδαίο Τζέραρντ και στο 59’, σημείωσε το 0-2 για τους «μπέμπηδες». Αν και με δέκα παίκτες, η Λίβερπουλ κατάφερε να αντιδράσει, μειώνοντας το σκορ σε 1-2, στο 69’, με τον Στάριτζ. Το αριθμητικό της μειονέκτημα δεν επέτρεψε στους «κόκκινους» να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το συγκεκριμένο παιχνίδι, γνωρίζοντας μία οδυνηρή ήττα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα