Στους «15» για Καμπιονάτο, Καπίνο και Μήτρογλου!

Μία ακόμη αναφορά των ιταλικών ΜΜΕ στο όνομα του Στέφανου Καπίνο, τον οποίο εντάσσουν στη λίστα με τα 15 ονόματα που συμμετέχουν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και είναι υποψήφιοι να αγωνιστούν στο ιταλικό πρωτάθλημα!

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο στόχαστρο της Βερόνα και της Τζένοα, όπως και άλλων ομάδων εκτός Ιταλίας. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, πάντως, εμφανίζεται η ομάδα της Γένοβας ως φαβορί για την απόκτησή του, αρκεί, όπως σημειώνεται, να ικανοποιηθεί οικονομικά ο Παναθηναϊκός. Στην ίδια λίστα υπάρχει και ο Κώστας Μήτρογλου, τον οποίο, όπως γράφουν οι Ιταλοί, θέλει η Νάπολι, για να πλαισιώσει τον Ιγκουαϊν!

Ποιοι άλλοι παίκτες περιλαμβάνονται στη λίστα; Για να δούμε…
Έντγκαρ Μπαλάντα (Κολομβία): Ανήκει στη Ρίβερ Πλέιτ, είναι γεννημένος το 1993 και τον έχουν βάλει στο στόχαστρο η Ρόμα και η Γιουβέντους. Το κόστος μεταγραφής του ανέρχεται σε 9-10 εκατομμύρια ευρώ.

Όσκαρ Ντουάρτε (Κόστα Ρίκα): Είναι γεννημένος το 1989, κοστίζει 2,5 εκατομμύρια και τον θέλει η Κιέβο.

Γιασίν Μπραχίμι (Αλγερία): Γεννημένος το 1990, ανήκει στη Ρεν, αλλά αγωνιζόταν δανεικός στην Γρανάδα. Τον παρακολουθεί η Ουντινέζε.

Χοσέ Χιμένες (Ουρουγουάη): Είναι γεννημένος το 1995 και ανήκει στη Ντανούμπιο. Τον θέλει η Ίντερ, η οποία θα πρέπει να δώσει 4 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει.

Φρίνκσον Εράζο (Εκουαδόρ): Ο ποδοσφαιριστής της Φλαμένγκο είναι γεννημένος το 1988 και τον θέλει η Παλέρμο, η οποία θα πρέπει να πληρώσει περίπου 4 εκατομμύρια για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Μπρούνο Μάρτινς Ίντι (Ολλανδία): Ανήκει στη Φέγενορντ, είναι γεννημένος το 1992 και κοστολογείται στα 10 εκατομμύρια. Τον θέλει η Λάτσιο, η οποία είναι διατεθειμένη να πληρώσει αδρά.

Τζέφερσον Μοντέρο (Εκουαδόρ): Είναι γεννημένος το 1989 και ανήκει στη μεξικάνικη Μονάρχας. Τον θέλει η Γιουβέντους, η Σασσουόλο και η Βερόνα.

Ντιβόκ Ορίτζι (Βέλγιο): Γεννημένος το 1995, ανήκει στη γαλλική Λιλ, και τον έχει βάλει στο… μάτι ο Ρούντι Γκαρθία της Ρόμα. Η περίπτωσή του είναι δύσκολη, καθώς πρόσφατα η Λιλ αρνήθηκε πρόταση 12 εκατομμυρίων από την Άρσεναλ!

Έκτορ Μορένο (Μεξικό): Γεννημένος το 1988, ανήκει στην Εσπανιόλ και τον θέλει η Τορίνο, αλλά και η Πάρμα.

Ρικάρντο Ροντρίγκεζ (Ελβετία): Ανήκει στην Βόλφσμπουργκ και τον θέλει η Φιορεντίνα, η οποία τον Ιανουάριο πρόσφερε 8 εκατομμύρια ευρώ. Η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς ήδη οι Γερμανοί έχουν αρνηθεί πρόταση 20-25 εκατομμυρίων από τις αγγλικές Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.

Ιβάν Πέρισιτς (Κροατία): Ο Βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρόμα και όχι μόνο, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν μπει στο… κόλπο και οι δύο Μιλανέζου, Μίλαν και Ίντερ. Ανήκει επίσης στην Βόλφσμπουργκ, η οποία τον κοστολογεί στα 10 εκατομμύρια.

Κάρλος Σάντσες (Κολομβία): Ανήκει στην ισπανική Έλτσε και είναι γεννημένος το 1986. Τον έχει βάλει στο στόχαστρο η Σασσουόλο.

Ματιέ Βαλμπουενά (Γαλλία): Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ έχει έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμη, αλλά έχει εκδηλώσει την επιθυμία να αλλάξει φανέλα. Κοστολογείται στα 7-8 εκατομμύρια και τον θέλει η Φιορεντίνα, προκειμένου να καλύψει το κενό του Κουαδράδο, ο οποίος αναμένεται να καταλήξει στην Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα