Στους «4» με το στανιό!

Δεν έκανε την ολοκληρωτική ανατροπή η Ξάνθη το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα. Η ομάδα του Ραζμάν Λουτσέσκου νίκησε 0-1 τον ΠΑΟΚ και άγγιξε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά το αποτέλεσμα αυτό δεν της έφτανε, μετά το 1-2 στα Πηγάδια υπέρ των Θεσσαλονικιών.

Οι γηπεδούχοι προτίμησαν να κάνουν ένα τακτικό παιχνίδι κατοχής και αργού ρυθμού, ξεκάθαρα για να κρατήσουν το μηδέν και όχι για να ψάξουν ένα γκολ, γεγονός που δεν άρεσε στον κόσμο της Τούμπας. Αυτή η τακτική, μάλιστα, ευνόησε την Ξάνθη που κατάφερε να βρει ένα γκολ από στημένη φάση στο 64’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιουνές και να δημιουργήσει αγωνία στο γήπεδο.

Οι παίκτες του Ίβιτς, πάντως, δεν έχασαν τη συγκέντρωσή τους μετά το 0-1 και δεν επέτρεψαν στην Ξάνθη να απειλήσει, ενώ και οι φίλαθλοι συσπειρώθηκαν και βοήθησε με τις φωνές τους, μέχρι που έληξε το ματς και αποδοκίμασαν τους παίκτες για τη… δοκιμασία στην οποία τους υπέβαλαν.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βαρέλα, Κρέσπο, Κίτσιου (69’  Μάτος), Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάχοφ, Πέλκας (60’ Μπίσεσβαρ), Κάμπος, Μυστακίδης, Κουλούρης (85’ Πρίγιοβιτς) .

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Σιλά, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Λουσέρο, Μεχία (71’ Ντε Λούκας), Λάζιτς (60’ Βασιλακάκης), Πιτσέλι (60’Τριάδης), Σολτάνι, Γιουνές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα