Στοχ: «Είμαστε θυμωμένοι που δεν νικήσαμε»

Θυμωμένος και απογοητευμένος από την τροπή που πήρε ο αγώνας με τον Απόλλωνα Σμύρνης δήλωσε ο Μίροσλαβ Στοχ, με αφορμή τη βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της 30ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ήταν ένα πραγματικά σημαντικό γκολ. Κι αυτό επειδή νομίζω βοήθησε την ομάδα, γιατί όταν δεν μπορείς να σκοράρεις την πρώτη φορά, τη δεύτερη και δε νικήσεις, τότε το πρώτο γκολ είναι σημαντικό κι είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να φτάσει στη νίκη και με το καλό θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να σκοράρω περισσότερα τέρματα και να συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα μου.

Φυσικά κι είμαστε θυμωμένοι κι απογοητευμένοι μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα, επειδή νομίζω πως στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε, πιθανόν, το καλύτερο ποδόσφαιρο της σεζόν και μπορεί να συμβεί, αλλά δεν έπρεπε να συμβεί, όταν προηγείσαι με 3-0. Ξέρετε πως ο αγώνας τελείωσε ισόπαλος 3-3, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει. Στο τελευταίο λεπτό έχασαν σημαντική ευκαιρία. Ωστόσο, νομίζω πως ήταν ένα μάθημα για εμάς και θα πρέπει να μας δώσει κίνητρο για τον επόμενο αγώνα, επειδή οι αγώνες ακολουθούν και μακάρι να έχουμε διδαχτεί από αυτήν την εμπειρία και μακάρι να μην επαναληφθεί ξανά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα