Στο αστυνομικό τμήμα η Εύη Βατίδου: Έκανε αγωγή σε επιχειρηματία για ληστεία

Τι συνέβη στο σπίτι της πρώην συζύγου του Αλέξη Κούγια.

Πραγματικά ένα πολύ παράξενο επεισόδιο διαδραματίστηκε το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι της Εύης Βατίδου, που οδήγησε θύμα και «δράστη» στο αστυνομικό τμήμα Βούλας για ανταλλαγή μηνύσεων. «Μα πώς και γιατί ένας επιχειρηματίας να έχει ανάγκη να ληστέψει το σπίτι της» ήταν το εύλογο ερώτημα πολλών όσων την άκουσαν να εξομολογείται ότι ο Κωνσταντίνος Θεοδωράκης αποπειράθηκε να εισβάλλει σπίτι της με σκοπό να τη ληστέψει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το μοντέλο άκουσε κάτι θορύβους αρχικά στην πολυκατοικία και μετέπειτα στην πόρτα της, καλώντας την αστυνομία. Μόλις έφτασαν οι αρχές στο σημείο βρήκαν έναν άντρα έξω από το σπίτι που δεν έφευγε αλλά παρέμεινε να συνομιλήσει μαζί τους.

Η Εύη Βατίδου τον κατηγόρησε πως ήθελε να διαρρήξει το διαμέρισμά της κάτι που εκείνος αρνήθηκε και ισχυρίστηκε πως είναι φίλοι και ήθελε απλά να μιλήσουν. Οι αστυνομικοί μη μπορώντας να βγάλουν άκρη τους οδήγησαν και τους δύο στο αστυνομικό τμήμα. Το μοντέλο κατέθεσε μήνυση στον επιχειρηματία για απόπειρα διάρρηξης, ενώ ο 32χρονος απάντησε με μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Πέρασαν το βράδυ σε ξεχωριστούς χώρους στο τμήμα και το πρωί οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, όπου ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα