Στο γήπεδο κοιμήθηκε η Εθνική Γερμανίας

Εγκλωβισμένη στο γήπεδο, για λόγους ασφαλείας, παρέμεινε το βράδυ της Παρασκευής, μετά το πολλαπλό τρομοκρατικό κτύπημα στο Παρίσι, η αποστολή της Εθνικής Γερμανίας.

Η φιλική αναμέτρηση στο Stade de France, για τους ποδοσφαιριστές της Γερμανίας τελείωσε στις 10:52 σήμερα το πρωί, όταν η πτήση της Lufthansa LH 343, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Στο αεροπλάνο, που φυλασσόταν από αστυνομία και στρατό, επιβιβάστηκαν και οι Γερμανοί δημοσιογράφοι, που ακολούθησαν την εθνική τους.

«Θα μιλήσουμε με τους παίκτες και θα καταλάβουμε πως είναι. Προσωπικά δεν θέλω να αναβληθεί το φιλικό με την Ολλανδία για να μην δώσουμε τη νίκη σε εκείνους που έκαναν τις επιθέσεις» τόνισε ο πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας Ράιχαρντ Ρούμπαλ.

Η αποστολή των «πάντσερ» έμεινε στο γήπεδο, απ’ όπου αποχώρησε το πρωί του Σαββάτου απευθείας για το γήπεδο. «Μας διαβεβαίωσαν ότι το στάδιο δεν κινδυνεύει. Υπήρχε φόβος και ανασφάλεια στα αποδυτήρια. Οι παίκτες ήταν σε σοκ. Πολλοί τηλεφωνούσαν στους δικούς τους,» είπε ο μάνατζερ της εθνικής Γερμανίας Όλιβερ Μπίρχοφ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα