Στο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ οι απολυμένοι της πρώην Αγροτικής Τράπεζας

Επαναπροσλαμβάνονται 353 απολυμένοι της πρώην Αγροτικής Τράπεζας όπως προκύπτει και από σχετική απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη η οποία αναρτήθηκε στη Διαύγεια. Ειδικότερα οι υπάλληλοι θα επαναπροσληφθούν στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Η πρόσληψή τους θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του διορισμού όλων των επιτυχόντων του διαγωνισμού της υπ” αριθμ. 8Κ/2008 προκήρυξης του ΑΣΕΠ στις κενές οργανικές θέσεις του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Οι επιτυχόντες στις προκηρύξεις 8Κ και 9Κ/2008 του ΑΣΕΠ, παραμένουν αδιόριστοι, σε μια πολυετή εκκρεμότητα του δημοσίου έναντι των δικαστικών αποφάσεων.

Στην απόφαση την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπέγραψε στις 21 Φεβρουαρίου αναφέρεται:

«Αποφασίζουμε την κατανομή στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ προκειμένου να στελεχωθεί το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 του ν.4210/2013, τριακοσίων πενήντα τριών (353) διοριστέων των κατηγοριών ΤΕ και ΔΕ της 9Κ/2008 προκήρυξης του ΑΣΕΠ οι οποίοι επαναπροσλαμβάνονται κατόπιν της απόλυσης τους σε συμμόρφωση με δικαστικές αποφάσεις.

Η πρόσληψη των ανωτέρω θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του διορισμού όλων των επιτυχόντων του διαγωνισμού της υπ” αριθμ. 8Κ/2008 προκήρυξης του ΑΣΕΠ στις κενές οργανικές θέσεις του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Η απόφαση αυτή να δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα