Στο διαιτητικό δικαστήριο προσφεύγει ο Ηρακλής, «σκάνδαλο η απόφαση της Σούπερ Λιγκ» λέει ο δικηγόρος του

Έφεση στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ καταθέτει άμεσα ο Ηρακλής, στοχεύοντας στην ακύρωση της απόφασης της Σούπερ Λιγκ, βάσει της οποίας υποβιβάζεται στη δεύτερη κατηγορία.

Στο μεταξύ, για «σκάνδαλο» και «πραξικόπημα» έκανε λόγο ο δικηγόρος του «Γηραιού» Γιώργος Παναγόπουλος, δηλώνοντας σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Μιλάμε για σκάνδαλο ολκής, πραξικόπημα καθαρά. Είναι απίστευτο αυτό που έχει γίνει. Τα είχα επισημάνει από το προηγούμενο συμβούλιο γιατί σε αυτό δεν πήγα. Στείλαμε υπόμνημα όπου εξηγούσαμε τα πάντα, στείλαμε τα χαρτιά τα σχετικά. Έγινε παράσταση για να επισημοποιήσουμε τη θέση μας, είχαν αποστείλει έγγραφο στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για το αν είναι νόμιμη η εξόφληση του Πουρτουλίδη, η ΕΠΟ δεν τους απάντησε.

Ο Πουρτουλίδης είχε ζητήσει να παρασταθεί αλλά δεν τον κάλεσε το συμβούλιο. Έτσι προχώρησαν σε αυτό το ανοσιούργημα και θα έχουμε σοβαρές παρενέργειες εφόσον μου δώσει ο Ηρακλής την εντολή για αγωγές και μηνύσεις γιατί είναι ένα σκάνδαλο το οποίο απορώ πώς τόσοι δικηγόροι που ήταν εκεί μέσα και συνετέλεσαν για να γίνει. Μιλάμε για ένα έγκλημα που δεν έχει ξαναγίνει, τρίτη φορά προσπαθούν να ρίξουν τον Ηρακλή για εξωαγωνιστικούς λόγους τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κάνει καταγγελία. Έπαιξαν το ρόλο το υπερδικαστηρίου, ξεπερνώντας κάθε όριο νομιμότητας. Ούτε ο αθλητικός νόμος, ούτε η Πολιτεία, ούτε οι κανονισμοί της Ομοσπονδίας τους δίνει τέτοιο δικαίωμα. Περιμένω τη διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ να πάρει θέση, έχει κληθεί να απαντήσει και δεν απάντησε. Δεν είναι δυνατόν να ρωτάνε τι συνιστά εξόφληση. Προκαλούν κυριολεκτικά την δικαιοσύνη και την ομοσπονδία βγάζοντας αυτή την προκλητική απόφαση για να βοηθήσουν τους ανωτέρους τους, τον Λεβαδειακό δηλαδή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα