Στο Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ της Μελβούρνης η Μαρία Φαραντούρη

Με τη συνοδεία του θρυλικού στον κόσμο της τζαζ σαξοφωνίστα, Τσαρλς Λόϊντ, θα εμφανιστεί την 1η Ιουνίου στην Μελβούρνη η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη.

Το κονσέρτο, που αναμένουν με ανυπομονησία οι φίλοι της τζαζ, οργανώνεται από το Διεθνούς Φεστιβάλ Τζαζ της Μελβούρνης και το Ελληνικό Κέντρο Σύγχρονου Πολιτισμού της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης και θα δοθεί στο Melbourne Town Hall.

Όπως είναι γνωστό, η Μαρία Φαραντούρη, μια από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες της, Ελλάδας για τέσσερις και πλέον δεκαετίες έχει και στο παρελθόν τραγουδήσει στη Μελβούρνη αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Φαραντούρη έχει γίνει παγκόσμια γνωστή, ως τραγουδίστρια της αντίστασης, λόγω του ότι ερμήνευσε κυρίως τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Παγκόσμια γνωστός στον κόσμο της τζαζ είναι και ο Τσαρλς Λόϊντ που για 50 χρόνια έχει εμφανιστεί με επιτυχία μαζί με τους πιο γνωστούς μουσικούς της τζαζ. Η συνεργασία του Lloyd με τη Φαραντούρη έχει αρχίσει πριν μια δεκαετία περίπου και το κονσέρτο τους αναμένεται να σημειώσει επιτυχία.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα