Στο δρόμο… για Μπαρτσελόνα ο Λουίς Ενρίκε

Ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Θέλτα, τροφοδοτώντας ακόμη περισσότερο το – πιθανότατο – σενάριο που τον θέλει να κάθεται στον πάγκο της Μπαρτσελόνα την επόμενη περίοδο.

Ο Ισπανός προπονητής δήλωσε λυπημένος που αναγκάζεται να φύγει, αλλά όπως διευκρίνισε, έχει αφήσει πίσω στην Βαρκελώνη την οικογένειά του και επιθυμεί να είναι κοντά της: «Σήμερα είναι μια στενόχωρη μέρα. Θα είμαι προπονητής της Θέλτα μέχρι το τέλος της περιόδου. Αποκαλύπτω τα σχέδιά μου ώστε η ομάδα να έχει το χρόνο να προετοιμαστεί. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για την αποχώρησή μου. Όμως άφησα την οικογένειά μου στην Βαρκελώνη και αυτό είναι σκληρό για μένα. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα για το μέλλον. Αν παρουσιαστεί κάτι ενδιαφέρον, θα το μάθετε».

Οι άνθρωποι της Θέλτα, πάντως, εκφράζουν τη σιγουριά τους ότι ο Λουίς Ενρίκε θα αναλάβει την Μπαρτσελόνα την επόμενη περίοδο. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση ενός παράγοντα της ομάδας, ο οποίος έλεγε ότι ο προπονητής είναι ελεύθερος να μιλήσει όποτε θελήσει με τους Καταλανούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα