Στον δρόμο για τη Βαρκελώνη ο Αμπιντάλ!

Ως δεδομένη παρουσιάζεται, πλέον, η απόφαση του Ερίκ Αμπιντάλ να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και να αναλάβει πόσο στο τεχνικό τιμ της ακαδημίας στην Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sport», ο Γάλλος αμυντικός του Ολυμπιακού θα αποχαιρετήσει τους οπαδούς των πρωταθλητών Ελλάδας στις 17 Δεκεμβρίου, στο ματς πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο και θα ανακοινώσει και επισήμως την απόφασή του να αποσυρθεί. Οι Ισπανοί γράφουν ότι έχει ήδη προγραμματιστεί και βράβευση του Αμπιντάλ από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να τον τιμήσει για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο!

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως οι βασικοί λόγοι που ώθησαν τον βετεράνο ποδοσφαιριστή να επιλέξει τη συγκεκριμένη διαδρομή, ήταν δύο. Πρώτον, το ότι η οικογένειά του βρίσκεται μόνιμα στη Βαρκελώνη. Δεύτερον, τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, τα οποία έχουν προκαλέσει απογοήτευση στον διεθνή Γάλλο.

Ο Αμπιντάλ παρουσιάζεται να έχει μιλήσει και να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Γιοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, γνωρίζοντας το ακριβές πόστο που θα αναλάβει στην ακαδημία του καταλανικού συλλόγου. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται μέχρι και η λεπτομέρεια του… γραφείου του, το οποίο θα βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε εκείνο του γενικού διευθυντή της «Μπάρτσα», Άντονι Θουμπιθαρέτα! Μέσα στο ρόλο του, θα είναι να ταξιδεύει, ως σκάουτερ, σε όλον τον κόσμο, προκειμένου να εντοπίζει τα νέα ταλέντα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα