Στο εδώλιο με κατηγορίες μέλους σε σπείρα εκβιαστών ο γιος του Γερολυμάτου

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Γερολυμάτο και την οικογένειά του. Στο εδώλιο με την  κατηγορία του μέλους σπείρας εκβιαστών που έβαζε στόχο μεσίτες και πωλητές ακινήτων κάθισε χθες ο γιος του τραγουδιστή, Αλέξανδρος, μαζί με άλλα δυο πρόσωπα. Ο πατέρας του, που τον στήριξε και δημόσια πριν ένα χρόνο (όταν ακούστηκε για πρώτη φορά η υπόθεση) δεν βρέθηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, ενώ η δίκη διακόπηκε για τις 21 Φεβρουαρίου, λόγω κωλύματος στο πρόσωπο ενός εκ των συνηγόρων της υπεράσπισης.

Όπως διαβάζουμε στην Espresso, σύμφωνα με το Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, οι 3 άνδρες παραπέμφθηκαν σε δίκη με τις κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης, της έκρηξης από κοινού, της εκβίασης κα.. Αρχηγικό ρόλο στο κύκλωμα φέρεται να έχει ο 70χρονος πεθερός του Αλέξανδρου Γερολυμάτου, που είναι μεσίτης.

Εντολές του μεσίτη εκτελούσε ο πρώην πρωταθλητής Body building ΓΚ, ο οποίος παρουσιάζονταν στα θύματα ως “Αποστόλης”, ενώ ο 47χρονος γιος του Γερολυμάτου φέρεται ότι μεσολαβούσε τις περισσότερες φορές μεταξύ του body builder και του πεθερού του. Ο τραγουδιστής μέχρι και σήμερα ισχυρίζεται ότι πρόκειται για παρεξήγηση.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα