Στο εδώλιο ξανά για απόπειρα ανθρωποκτονίας παίκτης του ριάλιτι «Mission»

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «Mission» που είχε καταφέρει να ξεχωρίσει τότε για τον ιδιαίτερο και εκρηκτικό χαρακτήρα του ενώ έφτασε στο σημείο να κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Μερικά χρόνια μετά το ριάλιτι , είδε τη ζωή του να παίρνει την κατηφόρα, κατηγορούμενος μαζί με τον αδερφό του για ένα διπλό φονικό που σημειώθηκε στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου και «τάραξε» όλη την Κρήτη. Ο λόγος για τον Στέφανο Κοκολογιάννη, που το καλοκαίρι του 2012, μαζί με τον αδερφό του Γιώργο, εμπλάκηκαν στη δολοφονία των Πριάμου Ξυδάκη και του Μανώλη Σταυρουλάκη.

Πρωτόδικα είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 12 ετών στον 40χρονο Στέφανο, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του πατέρα του θύματος Πρίαμου Ξυδάκη, Γιάννη, και ποινή φυλάκισης δύο ετών για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο δικαστικός πέλεκυς στον 56χρονο αδερφό του Γιώργο Κοκολογιάννη, ήταν βαρύτερος, που ήδη εκτίει ποινές ισόβιας κάθειρξης.

Η υπόθεση οδηγείται εκ νέου στις δικαστικές αίθουσες όπου στις 26 Απριλίου θα εκδικαστεί από το  Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης.

Ο πρώην παίκτης του reality σε αντίθεση με τον αδερφό του δεν βρίσκεται στη φυλακή, αφού πρωτόδικα είχε δοθεί αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του, έχοντας αρνηθεί πλήρως τη συμμετοχή του στο μακελειό αφού όπως ισχυρίζεται δεν ήταν καν στο χωριό όταν έγινε.

«Οι εντολείς μου έχουν εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και περιμένουν ο δεύτερος βαθμός του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου να τους δικαιώσει και να έχουν μια δίκαιη νομική μεταχείριση» δήλωσε στην «Espresso» η συνήγορος υπεράσπισης των αδελφών Κοκολογιάννη, Γιάννα Παναγοπούλου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα