Στο Εφετείο της Αθήνας o Βγενόπουλος

Στο Εφετείο της Αθήνας, ως δικηγόρος δυο συνεργατών του οι οποίοι εκζητούνται από τις κυπριακές αρχές, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος.

Το αίτημα έκδοσης συζητήθηκε ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών, ενώ σε ένδειξη συμπαράστασης παρόντες στη διαδικασία ήταν εργαζόμενου του ομίλου Υγεία, Vivartia, Αττικά group κλπ οι οποίοι είχαν έρθει από νωρίς στο Εφετείο.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Βγενόπουλος υποστήριξε ότι, αν και υπάρχει ανησυχία για παρεμβάσεις υπέρ των κυπριακών αρχών, ο ίδιος δεν συμμερίζεται αυτή την ανησυχία, καθώς όπως είπε η Δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια.

Μάλιστα, ο κ. Βγενόπουλος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους που είχαν έρθει με πούλμαν στα δικαστήρια λέγοντας ότι από την MIG ζουν 30.000 οικογένειες.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του επιχειρηματία Μ. Δημητρακόπουλος εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλου εκφράζοντας την ευχή να μην υιοθετηθούν οι νομικές του απόψεις σε θέματα εκδόσεων από την ελληνική δικαιοσύνη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα