Στο «Θέατρο των Ονείρων» σηκώνει κούπα ο Ρανιέρι

Επί εποχής Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ονομαζόταν «Θέατρο των Ονείρων» διότι εκεί συνέβαιναν… διάφορα, που μόνο στα όνειρα των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορούσαν να συμβούν. Οι καιροί άλλαξαν, οι «κόκκινοι διάβολοι» άλλαξαν, οι τίτλοι και τα… όνειρα χάθηκαν, όμως το Ολντ Τράφορντ ενδέχεται να παραμείνει «Θέατρο των Ονείρων». Στην περίπτωση αυτή όμως, το… όνειρο δεν θα αφορά τον Λουίς Φαν Γκάαλ και το «φάντασμα» της ομάδας του παρελθόντος που έχει δημιουργήσει, αλλά το θαύμα που πετυχαίνει η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Οι… Μοίρες τοι έφεραν έτσι, ώστε ο Ιταλός τεχνικός να… σηκώσει την κούπα του πρωταθλήματος μέσα στο Ολντ Τράφορντ, μπροστά στη… φάτσα του πολύ Λουίς Φαν Γκάαλ, ο οποίος ξόδεψε μία περιουσία, για να… διαλύσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Λέστερ, με τη νίκη της κόντρα στη Σάντερλαντ, πήρε προβάδισμα 7 βαθμών από τη δεύτερη Τότεναμ, πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φετινής Premier League.

Βάσει προγράμματος, οι «αλεπούδες» του Ρανιέρι αντιμετωπίζουν στην έδρα τους τις Γουέστ Χαμ και Σουόνσι, στις 17 και 24 Απριλίου αντίστοιχα και την Πρωτομαγιά, θα κληθούν να παίξουν στο Ολντ Τράφορντ με τους «κόκκινους διάβολους», κόντρα στους οποίους ενδέχεται να πιστοποιηθεί και μαθηματικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος για τη Λέστερ!

Τραγική ειρωνεία, ή ανταμοιβή της ιστορίας; Ίσως και τα δύο. Από τη μία ο Κλαούντιο Ρανιέρι να πετυχαίνει με ελάχιστα μέσα έναν άθλο και από την άλλη ο… πολλά βαρύς και… όχι Λουίς Φαν Γκάαλ, να παρακολουθεί πώς είναι να κατακτάς πρωτάθλημα στην Αγγλία, ακούγοντας τους οπαδούς της ίδιας της ομάδας σου, να αποθεώνουν τον αντίπαλο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα