Στο Θησείο το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του δήμου Αθηναίων

Ελάχιστες ώρες μάς χωρίζουν από τον ερχομό του 2018 και για όσους δεν έχουν προγραμματίσει να περάσουν το βράδυ του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν σε κάποιο σπίτι με φίλους και αγαπημένους, ο δήμος Αθηναίων έχει ετοιμάσει ένα νεανικό εορταστικό πρόγραμμα στο Θησείο.

Συγκεκριμένα ο πεζόδρομος της Αποστόλου Παύλου έχει βάλει τα γιορτινά του για να υποδεχτεί τους προσκεκλημένους του Αθηναίους –και όχι μόνο–, τη διασκέδαση των οποίων θα αναλάβουν οι γνωστοί καλλιτέχνες Ευανθία Ρεμπούτσικα, Μαρίζα Ρίζου και Πάνος Μουζουράκης. Την σπουδαία όπως αναμένεται παράσταση που θα εξελιχθεί επί σκηνή έχοντας για φόντο την Ακρόπολη, υπογράφουν «σκηνοθετικά» ο Γιάννης Κακλέας, ο Μανόλης  Παντελιδάκης  και η Φρόσω Λύτρα. Από την ίδια σκηνή θα καλωσορίσει η πρωτεύουσα το 2018 με το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη.

Όσοι πάλι επιλέξουν να βρεθούν από πιο νωρίς στο Θησείο δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, καθώς τα μουσικά σχήματα Batuca, Batala, οι Artventure αλλά και οι Circus Dayz θα δώσουν από νωρίς με πνευστά και κρουστά όργανα τον ρυθμό της βραδιάς.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα