Στο… κάδρο τα διοικητικά του ΠΑΟΚ

Κάπως αλλιώς ονειρεύονταν το ξεκίνημα της φετινής σεζόν στον ΠΑΟΚ, η πραγματικότητα, ωστόσο, αποδεικνύεται ιδιαίτερα σκληρή για τους «ασπρόμαυρους» της Θεσσαλονίκης που μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό κινδυνεύουν να τεθούν πολύ γρήγορα και εκτός διεκδίκησης του φετινού πρωταθλήματος.

Η αλλαγή προπονητή μεσούσης της προετοιμασίας δεν έφερε πρόωρα την (ποδοσφαιρική) άνοιξη στον «δικέφαλο του βορρά», αντίθετα αύξησε τα… μαύρα σύννεφα πάνω από την Τούμπα, καθιστώντας το κλίμα μέσα και γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα αρκετά εκρηκτικό.

Όσο κι αν η διοίκηση προσπαθεί να περάσει προς τα έξω, μέσω των media που επηρεάζει, πως το νέο ξεκίνημα μίας σπουδαίας πορείας είναι θέμα χρόνου η εικόνα του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτική, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αναζητεί ακόμα τι πάει στραβά.

Στην… μουρμούρα του ανώνυμου φιλάθλου προστέθηκε τις τελευταίες μέρες και η… γκρίνια επώνυμων ΠΑΟΚτσήδων, όπως του καθ’ όλα αποδεκτού από τον κόσμο Νίκου Βεζυρτζή, ο οποίος ξεσπάθωσε κανονικά κατά της διοίκησης. Ο πρώην διοικητικός ηγέτης του «δικέφαλου του βορρά» δεν… μάσησε τα λόγια του, εξωτερικεύοντας τις ανησυχίες του μέσου οπαδού. «Από όσα έχουμε δει ως τώρα, η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά. Το πλάνο δεν φτιάχνεται ούτε τον Ιούλιο, ούτε τον Αύγουστο, ούτε τον Σεπτέμβριο. Το πλάνο γίνεται πιο μπροστά. Απόδειξη όλων αυτών είναι το ότι αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε προπονητή μετά από 20 μέρες. Ένα άλλο στοιχείο που είναι εκτός ποδοσφαιρικής πραγματικότητας είναι ότι κάναμε μεταγραφές στις 31 Αυγούστου. Αυτό δείχνει ότι ο προγραμματισμός δεν έγινε σωστά. Δεν είναι ανάγκη να το πω εγώ αυτό. Φαίνεται από μόνο του», δήλωσε ο Βεζυρτζής και δεν έμεινε μόνο εκεί, προσθέτοντας: «Αν ο καθένας νομίζει ότι τα ξέρει όλα είναι θέμα που πρέπει να απασχολεί τον ίδιο. Στο τέλος της χρονιάς ας κάνει τη σούμα και ας δει τι πέτυχε. Αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Γίνονται εξωπραγματικά πράγματα στον ΠΑΟΚ. Ένα σωματείο που διαθέτει αυτή τη στιγμή απίστευτη οικονομική ευχέρεια.

» Κάθε χρόνο ξεκινάμε με ελπίδες και αλλοπρόσαλλες δηλώσεις του ενός και του άλλου και στο τέλος κάνοντας τη σούμα βλέπουμε ότι τα χρήματα πετάχτηκαν στο καλάθι των αχρήστων. Εύχομαι φέτος να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ελπίζω να έβαλαν μυαλό. Από τις ως τώρα πράξεις και τις ενέργειές τους φαίνεται ότι δεν έβαλαν. Μπορεί, όμως, να προσγειώθηκαν και να είδαν τι γίνεται».

Τα παραπάνω δυσαρέστησαν έντονα τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δεν θέλησε να έρθει σε αντιπαράθεση με τον πρώην συνεργάτη του στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης τα προηγούμενα χρόνια. Τον… άχαρο αυτό ρόλο ανέλαβε ο Γιώργος Σαββίδης με μία ανάρτηση που πραγματοποίησε στα social media. Μπορεί το μήνυμά του να μην είχε σαφή αποδέκτη, από όσα έγραψε, ωστόσο προκύπτει ότι ουσιαστικά απαντά στον Βεζυρτζή. «Αυτές τις ημέρες διάβασα πολλές γνώμες από διαφορετικούς ανθρώπους για τον ΠΑΟΚ. Άνθρωποι δίνουν συμβουλές για το πώς να σχεδιάζονται πράγματα στον ΠΑΟΚ, πώς να ξοδεύονται χρήματα και μιλάνε για τα λάθη που γίνονται από τα μέλη της διοίκησης και τον ιδιοκτήτη. Η μεγαλύτερη βοήθεια στον ΠΑΟΚ θα ήταν να σταματήσουν να μιλάνε για τον ΠΑΟΚ και να αφήσουν την ομάδα να αναπνεύσει. Αν κάποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ περισσότερο από εμάς, μπορούμε να μαζευτούμε τον επόμενο Ιούνιο όλοι μαζί και να δούμε τι ήταν σωστό και τι λάθος», έγραψε ο Γιώργος Σαββίδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα