Στο κρεβάτι του Προκρούστη τα συμβόλαια των Καμπιάσο, Τσόρι

Φουστέρ… ο πιο πιστός στρατιώτης του Ολυμπιακού! Ο Ισπανός συμφώνησε με συνοπτικές διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου, ωστόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά για τους δύο βετεράνους Αργεντινούς, τους Εστεμπάν Καμπιάσο και Τσόρι Ντομίνγκεζ, το μέλλον των οποίων στο λιμάνι τίθεται σε καθεστώς αμφιβολίας.

Ο Νταβίντ Φουστέρ θα είναι παίκτης των «ερυθρόλευκων» για έναν χρόνο ακόμη, μετά τη συμφωνία του με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο παίκτης θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο το αμέσως επόμενο διάστημα, οπότε θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Όσον αφορά τον Εστεμπάν Καμπιάσο, ο Αργεντινός μέσος μένει ελεύθερος, αλλά έχει οψιόν ανανέωσης. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» θα του προτείνουν μείωση αποδοχών, καθώς τα φετινά έσοδα αναμένεται να είναι μειωμένα σε σχέση με πέρυσι. Υπό αυτό το πρίσμα, το μέλλον του παίκτη στον Ολυμπιακό κρίνεται αμφίβολο.

Το αυτό ισχύει και για τον Τσόρι Ντομίνγκεζ. Ο Αργεντινός μέσος προορίζεται για αναπληρωματικός, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017. Οι «ερυθρόλευκοι» θα του προτείνουν μείωση αποδοχών, ενώ θα τον ενημερώσουν ότι θα έχει μειωμένο χρόνο συμμετοχής. Δεν αποκλείεται, σύμφωνα και με τα σενάρια στην Αργεντινή, να καταλήξουν σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους, ώστε ο παίκτης να επιστρέψει στην πατρίδα του και να κλείσει εκεί την πλούσια καριέρα του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα