Στο κυνήγι των 200 γκολ η Ρεάλ Μαδρίτης!

Αντιμέτωπη με μία πολύ μεγάλη πρόκληση βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία, με το ρυθμό που σκοράρει, συγκεντρώνει εξαιρετικές πιθανότητες να ξεπεράσει το φράγμα των 200 γκολ σε μία σεζόν!

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει ήδη σημειώσει 50 τέρματα στους 16 πρώτους αγώνες της και συνεχίζει ακάθεκτη με τον ίδιο ρυθμό, την ίδια στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει ασυγκράτητος και… μανιασμένος με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο μέσος όρος τερμάτων που πετυχαίνει ο σύλλογος της Μαδρίτης, είναι 3,125 ανά παιχνίδι, γεγονός που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να ξεπεράσει τα 200 τέρματα την τρέχουσα περίοδο. Η Ρεάλ θα δώσει συνολικά περίπου 70 παιχνίδια. Εφόσον συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, δεν αποκλείεται να σπάσει ένα ρεκόρ, που είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα μπορέσει κάποια άλλη ομάδα να ξεπεράσει στο μέλλον.

Το μεγάλο της όπλο, βέβαια, ακούει στο όνομα Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει σημειώσει τα 21 από τα 50 τέρματά της! Ο ίδιος είναι πολύ πιθανό να σπάσει και το προσωπικό του ρεκόρ με αυτόν το ρυθμό, καθώς σημειώνει 1,5 γκολ σε κάθε αγώνα που παίζει! Εκπληκτικά νούμερα, τα οποία αν διατηρηθούν στη συνέχεια, θα γράψουν ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα