Στο «μικροσκόπιο» της Ένωσης ο Ορλάντο Σα!

Από το «μικροσκόπιο» του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα περάσει ο επιθετικός της Λέγκια Βαρσοβίας, Ορλάντο Σα, ο οποίος βρίσκεται υπ’ ατμόν από την ομάδα του, μετά τη λογομαχία που είχε με τον προπονητή του, Χένιγκ Μπεργκ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πολωνία, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας με τις… ευλογίες και της Λέγκια, καθώς δεν υπολογίζεται πλέον από τον Νορβηγό τεχνικό του πολωνικού συλλόγου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Λέγκια με την Τραμπζονσπόρ, για το Europa League και θα έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της πολωνικής ομάδας, αλλά και τον παίκτη.

Ο Ορλάντο Σα είναι 26 ετών και ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπράγκα. Αγωνίστηκε ελάχιστα παιχνίδια στην Πόρτο και συνέχισε την πορεία του στην αγγλική Φούλαμ. Το 2012 πήρε μεταγραφή στην Κύπρο και στην ΑΕ Λεμεσού. Από το καλοκαίρι που πέρασε ανήκει στη Λέγκια, στην οποία όμως, δεν φαίνεται να έχει πολύ μέλλον. Σε 17 συμμετοχές έχει σημειώσει 10 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά η ρήξη στις σχέσεις του με τον προπονητή, θα τον οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα