Στο «μικροσκόπιο» της Ντόρτμουντ ο Τάσος Δώνης!

Στο «μικροσκόπιο» του Γιούργκεν Κλοπ και της Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει μπει ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, Αναστάσιος Δώνης, ο οποίος προέρχεται από την ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας έχει δώσει εντολή να καταγράφεται κάθε του κίνηση και να παρακολουθείται η εξέλιξη στις σχέσεις του με τη Γιουβέντους, προκειμένου να αποφασιστεί η επόμενη κίνηση του γερμανικού συλλόγου, για την απόκτησή του.

Αναφορές από τη Γερμανία, φέρνουν στην επιφάνεια ένα ακόμη σενάριο, σύμφωνα με το οποίο ο Αναστάσιος Δώνης ενδέχεται να αποτελέσει μέρος των ανταλλαγμάτων που θα δώσει η Γιουβέντους, για την απόκτηση του Χένριχ Μικιταριάν, από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Όπως αποδεικνύεται από το ρεπορτάζ, η υπόθεση βρίσκεται σε προχωρημένο επίπεδο, μετά και τη συνάντηση του μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα με τον Γιούργκεν Κλοπ και δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις και ανακοινώσεις.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ παρακολουθούσε τον νεαρό Δώνη από το διάστημα που βρισκόταν στην ακαδημία του Παναθηναϊκού και όπως φαίνεται, δεν εγκατέλειψε ποτέ το ενδιαφέρον της για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα