Στο Παρίσι με 75+5 εκατομμύρια ο Άνχελ Ντι Μαρία!

Στην πρώτη τριάδα των ακριβότερων φετινών μεταγραφών θα συμπεριληφθεί το όνομα του Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος αναμένεται να μετακινηθεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Παρί Σεν Ζερμέν, έναντι 75+5 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής βρίσκεται με τις… βαλίτσες ανά χείρας, προκειμένου να μεταβεί στο Παρίσι και να ολοκληρωθεί η σπουδαία μεταγραφική κίνηση. Ωστόσο, το βασικό εμπόδιο στην όλη ιστορία εξακολουθεί να υφίσταται και δεν είναι άλλο από τις κυρώσεις της UEFA στους Γάλλους, για την παραβίαση των κανόνων του Financial Fair Play. Οι Παριζιάνοι υποτίμησαν την κατάσταση και ξόδεψαν τα 50 εκατομμύρια που είχαν δικαίωμα για μεταγραφές, σε μία και μόνο κίνηση. Στην απόκτηση του Νταβίντ Λουίζ από την Τσέλσι.

Η UEFA επιμένει στις θέσεις της και αρνείται να υποκύψει στις πιέσεις που δέχεται από τη διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας. Κλιμάκιο των «τρικολόρ» έχει μεταβεί στα κεντρικά της Ομοσπονδίας και διαπραγματεύεται, ωστόσο η απόφαση δεν αλλάζει και οι επιτελείς της UEFA απαιτούν από τους Γάλλους να πουλήσουν παίκτες, για να δικαιολογήσουν τη μεταγραφή του Άνχελ Ντι Μαρία.

Η συμφωνία της Ρεάλ με την Παρί περιλαμβάνει οικονομικό αντάλλαγμα ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ, συν 5 εκατομμύρια σε μπόνους, ανάλογα με τις επιδόσεις του Αργεντινού. Την ίδια στιγμή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον παίκτη, περιμένοντας να εκμεταλλευθεί την αδυναμία της Παρί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Financial Fair Play.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα