Στο Περιστέρι για το όνειρο!

Στην πρώτη του ευρωπαϊκή υποχρέωση ο ΠΑΣ Γιάννινα κλήθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα με αξιοπρέπεια και τα κατάφερε, αφού κέρδισε την πρόκριση εις βάρος της νορβηγικής Οντ. Τώρα καλείται να κάνει την υπέρβαση.

Κόντρα στη σαφώς πιο έμπειρη και έτοιμη Αλκμάαρ, οι Ηπειρώτες καλούνται να κάνουν πολλά παραπάνω από αυτά που ενδεχομένως μπορούν, δηλαδή να ανατρέψουν το 1-0 σε ένα γήπεδο που δεν είναι και δεν το νιώθουν δικό τους. Οι Ολλανδοί μπορεί να μη συγκαταλέγονται στην «αγία τριάδα» του πρωταθλήματός τους (Άγιαξ, Φέγενορντ, Αϊντχόφεν), αλλά τα τελευταία δέκα χρόνια είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί και δύο φορές διεκδίκησαν στα ίσια το πρωτάθλημα (το 2007 το έχασαν την τελευταία αγωνιστική και το 2009 το κατέκτησαν).

Αν οι παίκτες του ΠΑΣ καταφέρουν να εξουδετερώσουν το αίσθημα ανωτερότητας των Ολλανδών και τους εκνευρίσουν με ένα γκολ νωρίς ή με σκληρή άμυνα, τότε όλα είναι πιθανά. Ο Γιάννης Πετράκης δηλώνει αισιόδοξος και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αμυντικούς προσανατολισμούς, διότι ο ΠΑΣ δεν διαθέτει τις μονάδες αυτές για να μπουν με κυριαρχικό τρόπο στο γήπεδο και θα πρέπει να παίξει με μυαλό. Βέβαια, επειδή έχει ανάγκη το γκολ, θα υπάρξουν στιγμές ρίσκου, είτε στην αρχή, είτε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Περιστερίου που θα ξεκινήσει στις 20:00

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα