Στο προσκήνιο εκ νέου ο Πάπε Ντιόπ!

Για τρίτη και… φαρμακερή χρονιά επανέρχεται στο προσκήνιο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 29χρονο Σενεγαλέζο χαφ Πάπε Ντιόπ, αυτή τη φορά δίχως το… εμπόδιο της Μάλαγα στη… μέση!

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στην Ισπανία, οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά έχουν πλησιάσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή και έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για την υπογραφή συμβολαίου. Η συνεργασία του Πάπε Ντιόπ με τη Μάλασα εκπνέει τον ερχόμενο Ιούνιο και ο παίκτης είναι ελεύθερος να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του.

Πριν περίπου έναν μήνα, η διοίκηση της Μάλασα πρότεινε νέο συμβόλαιο στον Αφρικανό μέσο, αλλά – επί της ουσίας – εισέπραξε αρνητική απάντηση. Ο ατζέντης του αρνήθηκε να καθίσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης και παρέπεμψε τις όποιες επαφές για το καλοκαίρι και οπωσδήποτε μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Στη Μάλαγα πιστεύουν ότι πίσω από τη στάση του Ντιόπ κρύβεται ο Ολυμπιακός. Έγκυρη πηγή από τον ισπανικό σύλλογο, υποστήριζε ότι από τη μία ο παίκτης παίρνει την… εκδίκησή του για τις δύο προηγούμενες φορές που είχε συμφωνήσει με τον ελληνικό σύλλογο, αλλά δεν τον άφησαν να φύγει και από την άλλη όντως βρίσκεται σε επαφή με τους «ερυθρόλευκους» και ενδεχομένως να έχει καταλήξει σε κατ’ αρχήν συμφωνία.

Από τον Ολυμπιακό δεν αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους, ακολουθώντας την πάγια τακτική τους να μην ενημερώνουν επισήμως, αν δεν πρόκειται για «τελειωμένη» μεταγραφή. Ωστόσο δεν διαψεύδουν το ενδιαφέρον για τον ελεύθερο Πάπε Ντιόπ, όπως δεν σχολιάζουν και τις πληροφορίες περί των επαφών που έχουν ξεκινήσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα