Στο προσκήνιο η Παρί Σεν Ζερμέν για Μπαλοτέλι!

Ο Ολυμπιακός, εφόσον τελικά κινηθεί για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι, θα κληθεί να ανταγωνιστεί έναν από τους «γίγαντες» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και πιο συγκεκριμένα, την Παρί Σεν Ζερμέν!

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από Γαλλία και Αγγλία, οι Παριζιάνοι βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικών, προκειμένου να αντικαταστήσουν τους δυσαρεστημένους Έντινσον Καβάνι και Εζεκιέλ Λαβέτζι. Ο Μάριο Μπαλοτέλι εμφανίζεται ως βασικός υποψήφιος για τη μία θέση, γεγονός που διασταυρώνεται από τις πληροφορίες που προέρχονται και από τις δύο μεγάλες χώρες της «Γηραιάς Αλβιόνας».

Ως μεσολαβητής στη συγκεκριμένη υπόθεση, εμφανίζεται ο μάνατζερ του Ιταλού επιθετικού. Ποιο είναι το ισχυρό πλεονέκτημα του εν λόγω κυρίου; Το ότι τυγχάνει να είναι μάνατζερ και του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος… ουσιαστικά ορίζει την ενδεκάδα και τον γενικότερο σχεδιασμό στον σύλλογο του Παρισίου.

Ωστόσο, το μεγάλο κόλλημα, όπως παρουσιάζεται από τα γαλλικά ΜΜΕ, είναι οι περιορισμοί που έχουν επιβληθεί στην Παρί από την Επιτροπή του Financial Fair Play. Στο Παρίσι θεωρούν ότι με την ενδεχόμενη παραχώρηση των Καβάνι και Λαβέτζι θα καλύψουν τις μεταγραφικές τους ανάγκες, ενώ για την περίπτωση του Μπαλοτέλι, δεν αποκλείεται να ζητηθεί δανεικός, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα