Στο ρινγκ κι όποιος αντέξει

Αναμφισβήτητα ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός είναι «τιτάνιος». Χρόνια τώρα όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί το διάστημα του καλοκαιριού «μαγειρεύουν» στα καζάνια τους συνταγές οι οποίες πιστεύουν ότι θα φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα στον πίνακα τηλεθέασης. Μία ακόμη απαιτητική χρονιά ξεκινάει για τους τηλεοπτικούς «μονομάχους» της ψυχαγωγίας.

Πρωινά καβγαδάκια

Τα περισσότερα κανάλια στη ζώνη 8:00-9:00 παρουσιάζουν εκπομπές με πολιτικο-κοινωνικό περιεχόμενο. Ο Alpha δεν ακολούθησε αυτήν την οδό, και στο πόστο εκείνο έχει τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με την παρέα τού «Happy Day», οι οποίοι ασχολούνται με ποικίλα θέματα. Το κανάλι της Κάντζας αποφάσισε να διατηρήσει αυτό του το εγχείρημα, αφού αποδίδει «καρπούς»! Δυναμικά στον χώρο μπαίνει φέτος και το κανάλι «Ε», το οποίο έχει φροντίσει όλες του τις ζώνες ιδιαιτέρως. Όσο για τις πρωινές ώρες έχει τοποθετήσει τη Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία θα «παίξει μπάλα» στα ίδια επίπεδα με εκείνα του «Happy Day». Όσο για το πού θα κλίνει η ζυγαριά, ο πίνακας της Nielsen θα μας λύσει την απορία εν καιρώ.
Στο Μαρούσι παραμένουν στη ζώνη 10:00-13:00 το ζεύγος Σκορδά-Λιάγκα, στο team των οποίων προστέθηκαν η Μαίρη Συνατσάκη αλλά και ο Κώστας Δόξας. Όσον αφορά το Mega, ο Μάρκος Σεφερλής έρχεται να φέρει μία ξεχωριστή νότα στα μέχρι τώρα δεδομένα. Άραγε το πείραμα θα πετύχει; Η απορία θα λυθεί σε όλους σε λίγες μέρες που θα γίνει η πρεμιέρα, γιατί προς το παρόν κανείς δεν ξέρει ακόμα τι ύφος θα έχει το πρωινό.

Πληθώρα επιλογών το μεσημέρι

Σημαντική αλλαγή έγινε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία μεταφέρθηκε ακριβώς απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη. Εδώ θα υπάρξει πραγματική «μάχη», «Μία» Vs «Ελένη»… Μία τετραμελής παρέα έρχεται μέσα από τη συχνότητα του Alpha στη θέση των «Δέστε τους», με τους Μπέτυ Μαγγίρα, Αλέκα Καμηλά, Κατερίνα Καινούργιου και Γιώργο Λιανό για να μας πουν ότι «Όλα παίζουν». Και ναι, όλα τα σενάρια παίζουν, αφού η ομάδα της Κάντζας θα έχει σε αντίπαλα στρατόπεδα τη Μαρία Ηλιάκη με τον Μάκη Πουνέντη στον ΣΚΑΪ με το «Αυτά είναι…», αλλά και το «Φ+Μ Live» με τους Μαρία Μπακοδήμου και Φώτη Σεργουλόπουλο, το οποίο παραμένει σταθερά στη θέση του για ακόμη μία χρονιά.

«Όνειρο ήταν…» «Μπρούσκο»
Κι ενώ πέρσι το «Μπρούσκο» έπαιζε μόνο του στο γήπεδο της τηλεθέασης, φαίνεται πως φέτος το ονειρεμένο αυτό πλάνο έρχεται να του το χαλάσει η νέα σειρά του Mega «Όνειρο ήταν…». Τα δύο μεγάλα κανάλια επέλεξαν οικονομικές παραγωγές, ελληνοκυπριακές, με ενδιαφέροντα σενάρια. Όσο για το κανάλι της Κηφισιάς, επιμένει τουρκικά με την «Προδοσία», η οποία φέτος θα τους βγάλει ασπροπρόσωπους ή θα τους προδώσει;
Και το καμπανάκι «χτύπησε» για να ανέβουν στο ρινγκ το Mega, ο ΑΝΤ1, το Star, ο Alpha και το «Ε». Ο νικητής της αναμέτρησης θα ανακοινωθεί τον Ιούνιο του 2015, μείνετε συντονισμένοι!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα