Στο… σκαμνί ο Ολυμπιακός!

Με βαριά τιμωρία που ενδέχεται να φθάνει ακόμα και σε αφαίρεση βαθμών κινδυνεύει ο Ολυμπιακός που κλήθηκε σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για όσα συνέβησαν στον πρόσφατο ημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατηγορούνται για μεμονωμένα επεισόδια, για εκτεταμένα επεισόδια, αλλά και για άσκηση βίας σε βάρος αξιωματούχων του αγώνα και συγκεκριμένα κατά παρατηρητών και διαιτητών.

Αναλυτικά οι κλήσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής:

«-ΠΑΕ Ολυμπιακός για παράβαση του άρθρου 14  παρ. 1, 2 του άρθρου 15 παρ. 2 περ. α΄ και παρ. 5 περ. ε΄ και άρθρου 29 του Πειθ. Κωδ. της ΕΠΟ, καθώς  και του άρθρου 2 παρ. 1 περ. α΄, άρθρου 3 παρ. 1 περ. α΄, άρθρου 12 παρ. 5 ( σε συνδυασμό με το άρθρο 26 του Πειθ. Κωδ. της ΕΠΟ), άρθρου 37 (σε συνδυασμό με το  άρθρο 2 περ. β΄της προκήρυξης  αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων περιόδου 2016-2017) και άρθρου 47 του ΚΑΠ Επαγγελματικών Ομάδων (ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΑΕΚ).

-ΠΑΕ Ολυμπιακός βάσει των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 14 και 15 παρ. 2, 6 (περ. α΄, β΄, γ΄), 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, κατόπιν άσκησης δίωξης από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικής δίωξης Στέφανο-Κωνσταντίνο Μπαξεβάνη (ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΑΕΚ)».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα