Στο στόχαστρο της Στόουκ ο Μάρκους Μπεργκ

Το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή σε ομάδα ενός εκ των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ουδέποτε αποκλείστηκε από τον Μάρκους Μπεργκ και τον Παναθηναϊκό!

Αυτό που είχε δηλώσει ο Σουηδός επιθετικός, ήταν την ικανοποίησή του για τη φετινή πορεία της ομάδας και τις συνθήκες που έχει βρει στην Ελλάδα. Τα δύσκολα, όμως, τώρα ξεκινούν. Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και οι ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση λύσεων για τα κενά τους. Ο Μάρκους Μπεργκ λοιπόν, έχει προσελκύσει τα βλέμματα ομάδων από το εξωτερικό. Στην Αγγλία έκαναν την εμφάνισή τους δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία υπάρχει ενδιαφέρον από την Στόουκ.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για ενδιαφέρον και από τη γερμανική Βέρντερ Βρέμης και για το λόγο αυτό, η διοίκηση των Άγγλων σκοπεύει να κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του. Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί την παραμονή του Μπεργκ στην ομάδα, ωστόσο μία καλή πρόταση θα αποτελέσει δέλεαρ, πολύ δε περισσότερο αν προσφέρει λύσεις στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι» και το οποίο έχει επισημανθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα