Στο στόχαστρο των «Δράκων» ο Μεχντί Αμπέιντ

Οι «Δράκοι» έρχονται στην Αθήνα για τον Μεχντί Αμπέιντ! Ο Γαλλοαλγερινός άσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο στόχαστρο της Πόρτο, η διοίκηση της οποίας ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ύψους τριών εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Ο παίκτης παρακολουθείται εδώ και καιρό από την πορτογαλικό σύλλογο, ο οποίος ζήτησε συστάσεις και από τον συμπατριώτη του Γιασίν Μπραχίμι. Ο τελευταίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη του «τριφυλλιού», ο οποίος αποκτήθηκε από τη  Νιουκάστλ μετά από… αρκετές περιπέτειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, σκάουτερ των «Δράκων» παρακολούθησε τον Αμπέιντ στα παιχνίδια με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, καταγράφοντας τις κινήσεις του.

Στον Παναθηναϊκό τηρούν σιγή ιχθύος, ωστόσο παρασκηνιακά είναι ενήμεροι για το ενδιαφέρον του πορτογαλικού συλλόγου και έχουν διαμηνύσει το ποσό με το οποίο είναι διατεθειμένοι να καθίσουν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης. Σύμφωνα με έγκυρη πηγή, οι «πράσινοι» θα αξιώσουν τρία εκατ. ευρώ, τα οποία οι Πορτογάλοι θεωρούν λογικά και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα