Στο συν τζίρος και κέρδη για τη Westnet Distribution

 

Σημαντική αύξηση στις πωλήσεις και στην κερδοφορία πέτυχε η Westnet Distribution A.E., μέλος του Ομίλου Olympia του οποίου ηγείται ο Πάνος Γερμανός (http://www.mywestnet.com/public/pgermanos), σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε για τη χρήση 2014. Κόντρα στο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, η εταιρεία κατά το 2014, εξέλιξε περαιτέρω το στρατηγικό της πλάνο, επιτυγχάνοντας υψηλά οικονομικά μεγέθη, καθώς και μία ισχυρή παρουσία στην Ελληνική αγορά διανομής προϊόντων τεχνολογίας.

Μέσα από την υλοποίηση νέου στρατηγικού σχεδιασμού με κύριους άξονες την ανάπτυξη αποκλειστικών συνεργασιών σε νέες κατηγορίες προϊόντων φορητής τεχνολογίας, την επένδυση στην ενδυνάμωση σχέσεων με επιλεγμένους στρατηγικούς προμηθευτές, καθώς και την αύξηση των πωλήσεων σε όλα τα κανάλια δραστηριοποίησης της εταιρείας (commercial – consumer), η Westnet πέτυχε κατά το 2014 σημαντική αύξηση 44% του κύκλου εργασιών, o οποίος ανήλθε στα 69,4 εκατ. ευρώ, έναντι 48,1 εκατ. ευρώ το 2013.

Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (ΕΒΙΤDA) αυξήθηκαν κατά 61,3% από 1,15 εκατ. ευρώ το 2013 σε 1,85 εκατομμύρια το 2014, ενώ τα κέρδη προ φόρων (ΕΒΤ) σχεδόν διπλασιάστηκαν από 0,48 εκατ. ευρώ το 2013 σε 0,95 εκατ. ευρώ το 2014.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα