«Στο σφυρί» ο Ρονάλντο;

Πωλητήριο στον Κριστιάνο Ρονάλντο σκοπεύει να βγάλει η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσίευμα έγκυρης ισπανικής εφημερίδας.

Συγκεκριμένα, έτοιμος να αποδεχθεί πρόταση για την παραχώρηση του σούπερ σταρ της ομάδας είναι ο Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πολιτικής εφημερίδας «Confidencial».

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων φαίνεται πως έχει αλλάξει γνώμη σε σχέση με όσα υποστήριζε τον τελευταίο καιρό ότι ο Πορτογάλος θα παραμείνει για πολλά χρόνια στο σύλλογο και πλέον είναι ανοιχτός σε προσφορές.

Αφορμή (αλλά όχι και αιτία) ήταν το ξέφρενο πάρτι γενεθλίων μετά την τεσσάρα από την Ατλέτικο. Η αγωνιστική κάμψη του Πορτογάλου τους τελευταίους δύο μήνες φαίνεται πως προβληματίζει ιδιαίτερα τη διοίκηση, η οποία ίσως βλέπει πια πως μετά από έξι χρόνια στη Ρεάλ, ο Κριστιάνο είναι κορεσμένος και δεν έχει κίνητρο.

Ο Πέρεθ θεωρεί πια, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πως το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη στιγμή για να πωληθεί ο ποδοσφαιριστής έναντι, φυσικά, υψηλότατου αντίτιμου.

«Τα τελευταία δύο χρόνια γελούσαμε με το Μέσι και τώρα μας συμβαίνει αυτό» φέρεται να είπε ο Πέρεθ σε κοντινούς του ανθρώπους το πρωί της περασμένης Κυριακής, όταν ενημερώθηκε για τη φιέστα του Πορτογάλου. Ο πρόεδρος της «βασίλισσας» εκτιμά ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι και η Παρί Σεν Ζερμέν είναι οι τέσσερις ομάδες που… αντέχουν οικονομικά τη μεταγραφή του παίκτη, ενώ θα προτιμούσε τους «κόκκινους διαβόλους» με δεδομένο ότι η Ρεάλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντε Χέα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα