Στο ψάξιμο για αμυντικό χαφ

Για τη δρομολογημένη όπως φανερώνουν οι καταστάσεις αποχώρηση του Έργκους Κάτσε από τον ΠΑΟΚ σας ενημέρωσε η «iapopsi.gr» εδώ και πολλές εβδομάδες. Ο αποκλεισμός του νεαρού αμυντικού χαφ από το ματς κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας αποτέλεσε απλά την επιβεβαίωση ότι το… ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και ο Αλβανός μέσος θα πρέπει να ψάξει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Για την ακρίβεια, αυτή τη διαδικασία την έχει ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα αλλά πλέον πρέπει να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Από την άλλη πλευρά, ο «δικέφαλος» μπορεί για ηθικούς λόγους να έθεσε σε «καραντίνα» τον Κάτσε αλλά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, πρέπει να ψάχνει ήδη για τον αντικαταστάτη του 20χρονου, αφού είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος αμυντικός χαφ τον οποίο υπολόγιζε ο Χουμπ Στέφενς μετά τον Αλέξανδρο Τζιόλη. Φυσικά, για τον Πάμπλο Γκαρσία και τις λύσεις τύπου… Τζανδάρη, ούτε λόγος.

Αυτή τη στιγμή ο πρώην άσος της Μονακό παλεύει μόνος του και οι βοήθειες προέρχονται με λύσεις ανάγκης όπως ο Λόρενς που σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται αμυντικό χαφ.

Άρα, η προεργασία από τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση πρέπει να έχει ξεκινήσει από… χθες.

Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, η διακοπή των Χριστουγέννων είναι μόλις μία εβδομάδα και το πρωτάθλημα ξεκινάει από τις 4 Ιανουαρίου, πράγμα που σημαίνει ότι οι κινήσεις ενίσχυσης πρέπει να γίνουν με ακόμα πιο γρήγορο ρυθμό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα