Στραβοκλωτσιά με ζημιά 3 εκατομμύρια για την ΑΕΚ

Ακόμα δεν μπορούν να το χωνέψουν στην ΑΕΚ: «Παίξαμε καλύτερα και στα δύο ματς και αποκλειστήκαμε» ακούγεται στ’ αποδυτήρια. Η μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε  με τη Ντιναμό θα αποτελεί για καιρό αντικείμενο συζήτησης στα Σπάτα…

Ο μοιραίος της υπόθεσης: Μασούντ. Ο προπονητής της Ντιναμό τόνισε μετά το ματς πως ήταν θέμα εμπειρίας η πρόκριση της ομάδας του. Κι όμως, η ΑΕΚ την πάτησε από τον θεωρητικά πιο έμπειρο παίκτη της, τον Ιρανό.

Ήδη το χαμένο γκολ του παραμοιάζεται με τη φάση του Ντέμη στη Μόσχα με τη Λοκομοτίβ. Έμοιαζε απίστευτο, διότι, ο Μασούντ δεν αιφνιδιάστηκε που του ήρθε η μπάλα, τη ζητούσε από τους συμπαίκτες του, κάνοντας σινιάλο με το χέρι του. Η στραβοκλωτσιά του κόστισε 2 εκατομμύρια στην ΠΑΕ κι ένα σ΄ εκείνον και τους συμπαίκτες του από το στοίχημα που είχαν βάλει με τον Μελισσανίδη.

Συζητήθηκαν πολλά στο ταξίδι της επιστροφής από το Κίεβο. Ακόμα και τώρα δεν μπορεί για παράδειγμα ο Χριστοδουλόπουλος να καταλάβει για ποιον λόγο τον έκανε αλλαγή ο Χιμένεθ. Πρόβλημα προφανώς δεν δημιούργησε, αλλά η απορία δεν του λύθηκε με την εξήγηση «Είχα να επιλέξω ανάμεσα σε σένα και τον Μασούντ και δεν ήθελα να βγάλω τον Ιρανό μετά τη σοκαριστική φάση που έχασε»…

Στην ΑΕΚ, βέβαια, περιθώρια να κρατήσει για μέρες η απογοήτευσή τους δεν υπάρχει. Από τη στιγμή που όλοι λένε πως ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα, το διπλό τη Δευτέρα στο Περιστέρι είναι αναγκαίο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα