Στραματσιόνι-Ζιλμπέρτο σχεδιάζουν τη νέα εποχή

Ο Αντρέα Στραματσιόνι και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα αποτελέσουν τους δύο άξονες πάνω στους οποίους θα σχεδιαστεί το μέλλον του Παναθηναϊκού, τόσο σε επίπεδο οργάνωσης, όσο και στον αγωνιστικό τομέα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δρομολογεί την υλοποίηση της συμφωνίας που έχει συνάψει με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα για την ανάληψη των καθηκόντων του τεχνικού διευθυντή και παράλληλα την υπογραφή νέου συμβολαίου, μέχρι το 2018, με τον Αντρέα Στραματσιόνι.

Οι δύο υποθέσεις θα έχουν κλείσει μέχρι το τέλος Μαΐου και ακολούθως, οι δύο συνεργάτες πλέον, θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, προκειμένου να σχεδιάσουν το πλάνο για τις δύο επόμενες περιόδους, τόσο μεταγραφικά, όσο και σε επίπεδο οργάνωσης της ΠΑΕ.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει αποδεχθεί την πρόταση των «πράσινων» και το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται στην Αθήνα, ώστε να κλείσει και το τυπικό μέρος.

Στο θέμα του προπονητή, ο Αλαφούζος έχει προτείνει επέκταση κατά έναν χρόνο της συνεργασίας με τον Ιταλό τεχνικό, τον οποίο εμπιστεύεται και θέλει να κρατήσει για αρκετά χρόνια στον πάγκο της ομάδας. Ο Στραματσιόνι εμφανίζεται θετικός, όμως στο βάθος του μυαλού του υπάρχει πάντα η επιστροφή στην Ιταλία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα