Στραματσιόνι: Μίκαελ, ψάξε ομάδα…

Υπάρχουν διάφοροι τρόπο να εκδηλώσει ένας προπονητής τη δυσαρέσκειά του για έναν παίκτη. Ο πλέον συνηθισμένος, είναι να τον αφήνει στον πάγκο ή στην εξέδρα…

Ο Μίκαελ Εσιέν είναι το μεγαλύτερο όνομα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης. Αυτό δεν εμποδίζει τον τεχνικό του «τριφυλλιού», Αντρέα Στραματσιόνι, να τον αφήνει στον πάγκο και να του κάνει «καψόνι», αφήνοντας έναν έμπειρο και πανάκριβο παίκτη να παρακολουθεί τα ματς σαν θεατής.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι στέλνει σαφές μήνυμα στον Γκανέζο μέσο: «Μίκαελ, βρες ομάδα…». Η στάση του Ιταλού είναι ξεκάθαρη. Εκτός του ότι δεν ικανοποιεί με την απόδοσή του, ο Εσιέν προκάλεσε και φραστικό επεισόδιο με τον προπονητή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο Καραϊσκάκη, γεγονός που «κλείδωσε» τον αγωνιστικό παραγκωνισμό του.

Ο Στραματσιόνι έχει ξεκαθαρίσει και προς τη διοίκηση πως δεν υπολογίζει τον διάσημο άσο στα πλάνα του, εξασφαλίζοντας, επί της ουσίας, τις «ευλογίες» και της ηγεσίας του συλλόγου, η οποία αναγκάζεται να πληρώνει πανάκριβα έναν παίκτη, ο οποίος έχει προσφέρει ελάχιστες υπηρεσίες.

Ο Μίκαελ Εσιέν θεωρείται ήδη «ξένο σώμα» για το «τριφύλλι», η διοίκηση του οποίου αναζητεί τον τρόπο προκειμένου να λύσει τη συνεργασία της μαζί του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα