Στραματσιόνι: «Να το κόψουμε αν δεν βρούμε κίνητρο».

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης, 24/11, τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και εκτός του ότι χρειάζεται τη νίκη για να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης, πρέπει να τον ευνοήσουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα (της τρέχουσας, αλλά και της έκτης αγωνιστικής) για να πετύχει το σχεδόν ακατόρθωτο και με ένα βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές, να αρπάξει το εισιτήριο στα δύο τελευταία ματς.

Ο Ιταλός προπονητή του ΠΑΟ, Αντρέα Στραματσιόνι, δε στάθηκε στις αμυδρές ελπίδες πρόκρισης, αλλά στην υποχρέωση που έχει μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός να κυνηγήσει το αποτέλεσμα:

«Πρώτα από όλα γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα είναι το πρώτο ματς μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα. Θέλουμε να αντιδράσουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και έναν ιστορικό αντίπαλο. Είναι υποχρέωση και για τους οπαδούς μας που θα έρθουν από κάθε άκρη του κόσμου για να δούνε την ομάδα. Φυσικά και δεν μπορούμε να υποσχεθούμε αλλά θα προσπαθήσουμε. Θέλουμε όλοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι αύριο και μετά να δούμε το ματς της Κυριακής. Είναι αδύνατο σε ένα τέτοιο γήπεδο μπροστά σε τόσο κόσμο να μην έχεις κίνητρο. Είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε όλοι το 110% των δυνάμεων μας προκειμένου να τα καταφέρουμε. Αν κάποιος αύριο μπει στο γήπεδο και δεν έχει κίνητρο είναι καλύτερο να σταματήσει το ποδόσφαιρο».

Ο Γιώργος Κουτρουμπής από την πλευρά του εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές τόνισε: «Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο ματς, παίζουμε με μία ομάδα που είναι πρώτη στον όμιλο αλλά αν παίξουμε όπως κόντρα σε Σταντάρ και Θέλτα θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε που είναι η νίκη», ανέφερε αμυντικός των «πράσινων. Μία νίκη απέναντι στον Άγιαξ θα μας βοηθήσει ψυχολογικά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Θέλουμε την νίκη γιατί έχουμε καιρό να κερδίσουμε στην Ευρώπη

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα