“Στρατηγική στόχευση της Ν.Δ. είναι η μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης”

Η μείωση των φόρων αποτελεί προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με όσα είπε ο Μάκης Βορίδης στα Παραπολιτικά fm. «Είναι σημαντικό κατά πόσο η χώρα θα κυβερνηθεί από μια κυβέρνηση μακράς πνοής», είπε ακόμα  ο υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ.

Ο πρώην υπουργός επεσήμανε την ανάγκη μιας κυβέρνησης που θα έχει πλήρες πρόγραμμα και όχι μόνο τι προβλέπει το μνημόνιο, ενώ τόνισε πως η ΝΔ έχει ξεκάθαρη πολιτική συνεργασιών κάτι που έχει κάνει και στο παρελθόν.

Αναγνώρισε πως η προγραμματική σύγκλιση με το ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δύσκολη σημειώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ο κ. Βορίδης υπογράμμισε επίσης πως η Ν.Δ. εγγυάται την σταθερότητα της χώρας, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει αλαζονική συμπεριφορά ζητά αυτοδυναμία αλλά δεν εγγυάται το μείζον ότι την επομένη των εκλογών θα έχουμε κυβέρνηση

Σε ό,τι αφορά το αποψινό ντιμπέιτ είπε πως θα δοθεί η δυνατότητα στους πολιτικούς αρχηγούς να ξεκαθαρίσουν θέσεις που υπερασπίζονται τα κόμματα τους και συμπλήρωσε πως στρατηγική στόχευση της ΝΔ είναι η μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης για τους πολίτες.

Εμφανίστηκε, τέλος, επικριτικός για τη στάση της ΕΕ στο προσφυγικό… λέγοντας ότι δεν μπορούν οι βόρειες χώρες να κουνάνε το δάκτυλο στις νότιες χώρες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα