Στρατηγικό επενδυτή θέλει τον Mr Bee ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι!

Η Μίλαν δεν αλλάζει χέρια, όπως στρεβλώς είχε μεταφερθεί από τα διεθνή ΜΜΕ, αλλά αναζητεί στρατηγικό επενδυτή, με πιθανότερο τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, Mr Bee, ο οποίος το Σάββατο (2/5) είχε συνάντηση με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι!

Ο «καβαλιέρε» δεν θέλησε να αποκαλύψει τις σκέψεις του, αλλά από τη δήλωσή του ότι σκοπεύει να διατηρήσει το 51% των μετοχών, άρα και τον πρώτο λόγο σε κάθε απόφαση, διαφαίνεται η πραγματική του πρόθεση να βρει «συμπαίκτη» και όχι να πουλήσει την αγαπημένη του ομάδα, η οποία, εν πολλοίς, αποτελεί δημιούργημά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του άλλοτε Ιταλού πρωθυπουργού μετά τη συνάντηση που είχε με τον Mr Bee:
«Ο Mr. Bee είναι ένας πολύ σοβαρό και αξιόπιστο άτομο το οποίο σέβεται όλες τις απόψεις και όλες τις οικονομικές παραμέτρους. Έχουμε γίνει φίλοι και ελπίζω ότι θα ακολουθήσουν καλά πράγματα.

Τον ευχαριστώ για ό,τι έχει κάνει και που έθεσε τον εαυτό του στη διάθεσή μας. Αυτό βοηθά την Μίλαν, μια από τις σημαντικότερες ομάδες στον κόσμο, να αυξήσει την επιρροή της στην Άπω Ανατολή. Ήταν ένα ραντεβού, του οποίου όμως θα ακολουθήσουν και άλλα. Θέλω να διασφαλίσω ότι η Μίλαν θα επιστρέψει στις επιτυχίες και θα είναι μια ομάδα επιτυχημένη όπως και στο παρελθόν.

Θέλω η Μίλαν να έχει όλες τις προϋποθέσεις για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και πάλι στην Ιταλία, στην Ευρώπη, στον κόσμο. Αυτό είναι ένα ζήτημα καρδιάς για εμένα. Δεν είναι μπίζνες. Ναι, υπάρχει πιθανότητα να κρατήσω το 51%».

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας δήλωσε από την πλευρά του:
«Πρόκειται να υπάρξουν και άλλες συναντήσεις. Πρόκειται να δουλέψουμε πάνω σε κάποιες λεπτομέρειες. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο ακόμη, αλλά ελπίζουμε ότι θα είμαστε σε θέση να οδηγήσουμε την ομάδα μπροστά μαζί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα