Στροφή Γιουβέντους σε Σακιρί!

Ο Μπρένταν Ρότζερς καθυστέρησε για μία ακόμη φορά… Η Γιουβέντους μπήκε δυνατά στη διεκδίκηση του Σερντάν Σακιρί, αιφνιδιάζοντας το σύλλογο της Αγγλίας, ο οποίος είχε θέσει ως βασικό μεταγραφικό του στόχο την απόκτηση του Ελβετού ποδοσφαιριστή!

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ανάψει το «πράσινο φως» για τη μετακίνηση του Σακιρί, καθώς ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα, ενώ ο ίδιος θέλει να βρίσκεται σε συνεχή αγωνιστική δράση, ώστε να εξελίσσεται και να προχωρά μπροστά στην καριέρα του. Αρχικά υπήρξε κίνηση από τη Λίβερπουλ, η οποία εμφανιζόταν ως το φαβορί για την απόκτησή του. Ο Μπρένταν Ρότζερς, όμως, πιάστηκε για μία ακόμη φορά… κοιμώμενος! Με την έλλειψη αποφασιστικότητας που τον χαρακτηρίζει στο μέτωπο των μεταγραφών, κινδυνεύει να απολέσει τον βασικό του στόχο, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες από την Ιταλία, η Γιουβέντους έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές της με τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου και μάλιστα βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Η συμφωνία αναμένεται να κλείσει σε ένα ποσό μεταξύ 15 και 20 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ και ο παίκτης παρουσιάζεται θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στη «γηραιά κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου, τη φανέλα της οποίας έχουν φορέσει «ογκόλιθοι» του αθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα